Въпроси и отговори

Какво представлява fashioncolors.bg?

Fashioncolors.bg е място, където различни продавач-партньори предлагат за продажба своя стока.

Fashioncolors.bg не продава и не изпраща стока и не носи отговорност за нейното качество.

Каква е цената за доставка?

Цената за доставка на всяка една стока е посочена в нейните условия за ДОСТАВКА. Тя зависи от това дали ще бъде до офис на куриерската фирма или до адрес на клиента, дали е в град или в село, дали в посоченото от КЛИЕНТА населено място има офис на куриерската фирма, както и от теглото на стоката и сумата на наложения платеж. Посочените цени за доставка са приблизителни и е възможно да има разминаване спрямо изброените по-горе причини.

С кои куриерски фирми се доставят стоките?

Куриерските фирми, с които се доставят поръчките са  ЕКОНТ, СПИДИ ЕКСПРЕС, ЛЕО ЕКСПРЕС. Доставката се извършва до офис на фирмата куриер или на адрес посочен от клиента. В условията за ДОСТАВКА на всяка стока е посочено, коя е куриерската фирма, с която ще бъде доставена поръчката.

Какъв е срокът на доставка?

Стандартният срок за доставка е от 3 до 5 работни дни от потвърждаването на поръчката по имейл или по телефон от fashionclors.bg или от съответния ПРОДАВАЧ-ПАРТНЬОР.

Какъв е срокът на връщане на продукт?

Срокът за връщане на продукти е 14 дни и продавач-партньорите на fashioncolors.bg  са задължени да го спазват. Информация за условията за връщане са налични в описанието на всяка една стока.

Може ли продуктът да бъде върнат с куриерска фирма различна от тази, която е извършила първоначалната доставка?

Не, не може. При връщане на продукт, КЛИЕНТЪТ задължително използва същите куриерски услуги на фирмата, която му е доставила стоката.

При върната поръчка какъв е срокът за възстановяване на сумата?

След получаване на върнатата стока, ПРОДАВАЧ-ПАРТНЬОРЪТ се задължава да възстанови в срок от 7 дни пълния размер на заплатената от клиента цена на стоката, при условие, че клиентът е спазил всички изисквания за връщането й  и които са част от общите условия.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *