Всички дрехи

Дамски

Дамски аксесоари

Забравете за незначителните акценти и скучната обикновеност – този сезон дамските аксесоари са ексцентрични и в дръзки форми. Със свежи подходи към класическите дизайни и богата доза революционно вдъхновение, аксесоарите са по- привлекателни от всякога. Сега дамите могат да създадат непосредственото впечатление, което винаги търсят.

Ето, че дойде и зимата – сезонът на шапките, ръкавиците и шаловете. Тези аксесоари са задължителни в студеното време. Дизайнерите са изработили стилни, забавни и разноцветни видове за по- голямо разнообразие. Сега е времето да внесем топлина в ежедневната си визия, използвайки вълнена или плетена шапка с пух в ярки или неутрални цветове.

Дамските ръкавици са от сезонните аксесоари, познати с привлекателност и изтънченост. От изтънена кожа, луксозeн мек велур, дебело плетени или вълнени – ръкавиците се предлагат в много варианти и модели за всеки повод и вкус. Комбинирайте дълги кожени ръкавици с високи до коляното боти и дълго палто с колан за постигането на изтънчен облик. Чудесен избор са вълнените ръкавици, които ще увеличат чара и уюта на зимното облекло.

Шаловете – този моден аксесоар, който нежно и елегантно обгръща раменете и попълва визията по неповторим начин. Те варират в много разновидности от сатен и коприна до плетени материи и разнообразни цветове. Идеални за сезона са класическите вълнени шалове с дълги ресни , които са топли и стилни.

Независимо дали сте с пола, дънки, панталон или дълго палто, незаменима част от облеклото е коланът. Един задължителен и доста предпочитан аксесоар за подчертаване на силуета. Мултифункционалността на колана никога не пропуска да изумява – дебели и украсени или тънки и неутрални, дамските колани предават всекидневна елегантност и вечерен чар.

Back to top
preloader