Всички дрехи

Обеци

Обеци

Един от вечните аксесоари, които са се запазил от древността до наши дни, са обеците. Те могат както да подчертаят уникалните черти на вашето лице, така и да дадат завършен вид на всяка визия. В днешни дни не е изненада, че и двата пола могат да носят обеци, докато хилядолетия назад това е било привилегия само на мъжете.

Обеците могат да се комбинират според дрехите, дължината или цвета на косата и очите, според формата на лицето, а самият аксесоар може да бъде изработен от най-различни материали.

Кръглото лице е влюбено в дългите обеци, защото по този начин то придава визуално издължаване на лицето, а овалните обеци са верни спътници на триъгълната лицева форма. Те омекотяват острите черти.

Продълговатото лице стои нежно с къси обеци с триъгълна или кръгла форма. Избявайте висящите такива, защото те биха издължили още повече формата на лицето ви.

Лице с овална форма е най-облагодетелствано, защото на такава форма отиват всички дължини и варианти. Подберете обеците спрямо цвета на тоалета или аксесоарите или вида на прическата си.

Обеците са дребен, но много важен детайл към визията ви. Можете да ги избирате според формата на лицето, облеклото или повода, на който ще присъствате. Подходящо избрани, обеците могат да ви превърнат от обикновена жена в стилна дама.

Back to top
preloader