Всички дрехи

Тиранти

Дамски тиранти

Тирантите са част от облеклото, популяризирани през края на XIX и началото на XX век. Тогава са задължителен елемент от мъжкото облекло. Те са аксесоар със силно присъствие и  затова са предпочитани най-вече от хора със по-силен характер. Днес могат да се носят и от жени, но не си представяйте момичето с момчешка визия, смешни къси панталони от туид и тиранти на карета. Става дума за форми, цветове и допълнителни украси от текстил и метал, които превръщат метрите ластик в истинско модно предизвикателство.

Вече тирантите за жени са …. Внимание! – дантелени. Метри фина дантела е пристегната с шевове в богат набор. Актуалните цветове са млечно розово, тъмносиньо и капучино. Дантелените тиранти се комбинират прекрасно с бели ризи с мъжка кройка и панталони тип цигара. Текстилните тиранти са богати и различни по цвят, вид и форма. Тирантите с големи уши от мека кожа са за жените, които харесват спортно- елегантния стил. Те не се чувстват добре в тесни поли и високи токчета, но обствоятелствата ги принуждават да укротяват свободния си дух в класически костюми например. Изберете панталон с басти и висока талия и комбинирайте с боди в пастелен цвят или риза. Закачете си тирантите – тяхната закачливост ще освежи и най-строгия аутфит. Джинси, риза и сако също са добър вариант за свободолюбивите жени.

Вече много често тези страхотни аксесоари се носят, падащи отсрани, покрай краката, вместо според основното си предназначение – изпънати по гърба. Така те са естествено допълнение към тоалета – един любопитен акцент за повече раздвиженост и обем.

Тирантите могат да се пригодят към всеки силует, но не към всеки характер. Те сякаш подчертават жизнерадостното у хората с добро чувство за хумор. Прекалено сериозните обаче изглеждат нелепо. Уж са само парче плат и метал, а всъщност привнасят толкова много към избраната визия, колкото малко аксесоари могат.

Back to top
preloader