Всички дрехи

Ръкавици

Дамски ръкавици

Един от елегантните аксесоари, за които често забравяме, са ръкавиците. Те имат дълга история назад в миналото, когато са били явен символ на аристократичност и елегантност. И днес това се запазва, защото ръкавиците издават изисканост и усет към детайлите. Представяме ви част от моделите, които заслужават внимание.

Започваме с кожените ръкавици, които са символ на практичността и като всички останали кожени дрехи никога не излизат от фокуса на модните дизайнери. Те са практични, защото освен че топлят и не пропускат вода те са подходящи и за всяко място и събитие, към което сте се отправили. Можете да ги комбинирате с дънки, официални панталони или пък по-небрежна визия. Те са символ на градското момиче и неразделна част от зимното облекло.

Друг ценна находка са велурените ръкавици, които са подобни на кожените, но стоят една идея по-нежно.  Можете да ги носите без притеснение с всякаква комбинация дрехи и на всеки повод, но има една особеност, на която е добре да обърнете внимание. Уверете се, че цветът на тези ръкавици съответства на друг елемент от облеклото ви – чантата, обувките, шала или палтото, с което сте облечение. Имайте предвид, че велура изисква някои по-специфични грижи.

Много популярен вариант са плетените ръкавици. Те са много меки, топли и осигуряват комфорт на ръцете. Освен това предоставят повече свобода, отколкото кожените, но имат и недостатък – пропускат вода. Стоят добре със спортно или спортно-елегатно облекло, въпреки че има и модели, които пасват чудесно на по-официален тоалет. И тук е добре да ги комбинирате с поне един от цветовете на вас.

Завършваме с класическите ръкавици. Към тях може да причислим тези, които ни придават комфорт и топлота, без да търсим допълване на визията или допълнителен ефект към цялостното ни излъчване. Това са семплите текстилни модели, които нямат претенцията да изпъкват като отделен елемент на тоалета ни, но пък ни осигуряват комфорта, от който се нуждаем.

Днес има много голям избор на ръкавиците. Единственото нещо, от което се нуждаете  е тяхното нежно докосване и топлина незасивсимо. Не губете време и се подгответе, защото есента и зимата са тук.

Back to top
preloader