Всички дрехи

Зимни шалове

Дамски зимни шалове

Всичко важно за модата при зимните дамски шалове е тук и ви очаква. Бъдете в крак с тенденциите.

Шалът безспорно е един от най-ефектните аксесоари. Използването му освежава практически всяка дреха и я превръща в интересна и незабравима. Определено това е аксесоарът, който всяка жена трябва да има в гардероба си.

По магазините има огробно количество шалове, като всеки вид е подходящ за различен стил и фигура. Тази зима на мода отново е шалът в класическият си вид от правоъгълно дълго парче плетиво или друга плътна тъкан. Чудесен избор е класически вълнен шал в богати тонове, завършващ с пухкави ресни. Ще ви запази топли и стилни. Или заложете на шал с животински принтове за екстра блясък във визията.

Последните модни тенеденции напоследък се промениха и дизайнерите представиха нови модели зимни шалове, изработени от памук и коприна. Разбира се, те топлят по-малко, но за това пък играят ролята на стилен аксесоар, елегантно преметнат  върху връхната дреха. Лесно можете да освежите всекидневната рокля с копринен шал в цветни тонове.

Тази година на мода са големите правоъгълни шалове, които изцяло покриват шията и раменете. Те са незаменими, ако искате да изглеждате крехки и женствени. Дългият шал се омотава около шията. Ако е много дълъг, омотайте го няколко пъти и оставете единия край на гърба.

Когато си избирате шал, опипайте го много добре. Усещането трябва да е приятно и в никакъв случай не трябва да има боцкане или друго неприятно чувство при докосване.

Back to top
preloader