Всички дрехи

Шапки

Дамски шапки

Шапките са необходим аксесоар в гардероба на всяка дама. Освен че пазят от студения вятър, те имат и декоративна функция. Шапката е способна напълно да преобрази цялостната визия и да я превърне в изключително елегантна. Днес има разнообразие на модели, подходящи за всякакъв повод и сезон.

Разнообразието на плетените шапки наистина е удивително. Те притежават фин и изискан чар, мекота и ненатрапчива нежност. Могат да се съчетават с почти всеки стил на обличане, а най-големият им плюс е, че обхващат всички възрастови групи. С чиста съвест можем да я наречем универсална заради способността й да се комбинира с изключително много дрехи. Тя остава избора на всяка дама, която цени спортно-елегантния и дори леко небрежен стил на обличане.

Кожените шапки са стилен вариант за зимен аксесоар. Те придават допълнителна изисканост към всяка една елегантна външност.  Тези шапки дават възможност да се съчетаят с офис облекло или стилен тоалет за вечерен коктейл. Съществуват различни модели на този вид шапка, като основно са изработени от норка или лисича кожа. На вас остава задачата да изберете вида, а също така и цвета й. За още по-модерно излъчване можете да подберете такава, която има пух като допълнителен елемент.

Шапките с пух, тип помпони са създадени за всички дами, които все още носят детското в себе си. Освен че изглеждат забавни отстрани, те са и предизвикателни. Удобството при тях е, че не прилепват плътно по главата, а дават свобода, така че можете спокойно да съберете косата си на опашка или да се разкрасите с прическа, която не би се развалила под този интересен аксесоар. Не е типичната шапка, с която бихте се появили на работна среща или фирмен ангажимент, но за хората със свободен дух, пазещи детето в себе си е възможно най-подходящото решение.

Какъвто и да е стилът ви на обличане със сигурност има подходяща шапка за вас. Не пренебрегвайте шапките, защото те са важен аксесоар. Актуални са през всички сезони и със сигурност бързо привлчват вниманието на хората около вас. Дами, не се колебайте и инвестирайте в красива шапка.

Back to top
preloader