Всички дрехи

Тиранти

Мъжки тиранти

Скучни? Демоде? Грозни? Интересни?- Какво е вашето мнение за мъжките тиранти? Модните критици обаче смятат, че те се завръщат и днешното поколение е положително настроено към тях. Затова нека разгледаме техните разновидности.

Класическите тиранти са тези, които отзад се кръстосват, но днес има и вариант кръстоска. Различават се още по видовете щипки. Най-предпочитани са тези с метални щипки, които добре хващат плата, но има и пласмасови, които са по-евтин вариант. Те могат да бъдат в правоъгълна форма или да са заоблени. Също така края на тирантите може да бъде кожен и да се захващат за специално копче определено на официалния панталон за тази цел. Тирантите най-вече се различават по цветовете. Днес дизайните на тирантите са доста интересни и различни. Лесно може да откриете от класически черни тиранти до такива с различна шарка, която понякога е дори и забавна. Много известни марки оставят белега на своята марка по дължината на тирантите, като например Версаче. Днес е доста модерно тирантите да бъдат надписвани с различни надписи, които да ги правят по-различни и интерсни. Понякога дори тези надписи играят ролята на щрих към самия тоалет.

Мъжките тирантни днес биват все по-често забелязвани по модните подиуми и червените килими. Те биват съчетавани по много различни начини от едни от най-големите холивудски звезди. Независимо дали сте песимистично или положително настроени към тази завръщаща се тенденция сме убедени, че сте виждали поне един тоалет, в който тирантите са били щриха на костюма и ви е допаднал.

Back to top
preloader