Всички дрехи

Ръкавици

Мъжки ръкавици

Когато студът почука на вратата, дори мъжете се замислят дали да не вземат своите ръкавици на излизане. Затова ще ви представим актуалните типове мъжки ръкавици.

Не въднъж сме казвали, че класиката никога не изчезва и поредното доказателство за това са кожените ръкавици. Мъжките кожени ръкавици са модерни още от миналото и днес също не напускат своята позицията. Разновидности на цветове не липсва.  Най-преобладаващи си остават черните и кафявите. Стилни и класически кожените ръкавици са прекрасен избор за студените дни. Не бива да подценяваме и ръкавиците от плат, които са с дебела подплата и са едни от най-топлите модни аксесоари, които съществуват в гардероба на мъжа. Днес, вече дизайнерите започнаха да им обръщат повече внимание и да добавят мъжествени аксесоари по тях. Например често срещани такива модели са тези, с добавена кожа на кокалчетата. Също така те добавят и различен набор накрая на ръкавицата. През 2016-та се появиха и мъжки ръкавици, които съчетават в себе си кожа и велур или кожа и плат. Те са стилни, топли и дебели. Не трябва поникакъв начин да се пропускат плетените ръкавици. Някои от тях дори позволяват свободното работене с тъч скрийна на вашия телефон, докато едновременно с това топлят ръцете ви.

Ръкавиците днес, от просто нужни са се превърнали в задъжителен моден аксесоар за много мъже през студените месеци. Дали сте стилен или спортен тип няма значение, защото със сигурност ще намерите ръкавици, които да подхождат на вашия стил на обличане.

Back to top
preloader