Всички дрехи

Зимни

Мъжки зимни шапки

Мъжете нямат предимството на дългата коса, която да топли главата им през зимните месеци, затова шапките идват на тяхна помощ. Кои са модерни днес?

Вековната шапка тип чорап от плат е сред най-предпочитаните от мъжете днес. Тя прилепва по главата перфектно и не е дебела, което я прави перфектна и за не толкова студените дни. Тъй като е лека не е нужно да я сваляте през деня, освен на работа разбира се. Плетената шапка чорап обаче е доста дебела, като обикновено краят й е навит наобратно и със сигурност е добър избор за най- студените дни от годината. Лесно е да се намери в различни цветове и стои добре дори с малко по-стилен тоалет, докато шапката чорап от плат, не. Авиаторските шапки е възможно скоро да бъдат по-предпочитани дори и от шапките тип чорап. Те обикновенно имат детайли от естествен или изкуствен косъм, което придава повече топлина и ги прави подходящи за минусовите температури, които очакваме през зимата. Също така авиаторските шапки с пух са едни от най-топлите на пазара. Шапките с пискюл са тези, които от деца всички носят и дори да сте на +30-е сме сигурни, че все още ги намирате за някак си очарователни. Щастливата новина е, че модните критици не веднъж са казали, че няма възраст за този тип шапки и дори да сте на 60 можете в лежерното си време навън да я носите свободно.

Повечето мъже се страхуват да съчетават зимните шапки в ежедневието си, но истината е, че няма от какво да се претисняват. Нито една от гореизброените шапки не е задължаваща, така че лесно и свободно, без много усилия можете да съчетавате своите шапки със зимните си тоалети.

Back to top
preloader