Дрехи

Официални блузи

ВЕЧНАТА И ЕЛЕГАНТНА ОФИЦИАЛНА БЛУЗА

Залагайки на официалната блуза в комбинация със стилен панталон или пола, пред всяка жена стои въпросът от каква материя и модел. Ето малко информация за това кои са актуалните трендове при официалните блузи:

Леки полупрозрачни тъкани – въздушни, прозрачни, дантелени. Тези блузи са създадени, за да подчертаят вашата женственост и сексуалност. Цветовете са най-различни. Може да изберете напълно прозрачна или само с такива елементи.

Памук – тук се залага на естествените пастелни тонове. В тях ние ще изглеждаме страхотно. Тези модели са идеални за ансамбъл с пола молив и сако тип фрак, с което се добавя нотка наивност и нежност.

Строга и класическа – тези официални блузи едва ли някога ще слезнат от модния подиум. Техни представителки са деловите и бизнес дами, като при тях дизайнерите добавят лек детайл от дантела.

Огромни руши – бохо стила на хипитата присъства и тук. Обемните воали и набори в ръкавите е акцент и при най-обикновената официална блуза, като с това ги правят неповторими и запомнящи се.

Голи рамене – тези модели загатват за голотата на жената, като се издават само нейните рамена, а надолу е с ръкав. Вариант на този модел е асиметричната кройка, при която от едната страна има ръкав, а от другата не.

Кадифе – най-новите тенденции са свързани с него. То е меко на допир и пада тежко. Избягвайте този модел ако сте закръглени, защото оптически увеличават формите.

Красивите бродерии са също основен акцент.

Запомнете тези 3 правила при избора на блуза: скъпа тъкан, декоративен елемент и съобразяване с вашия силует.

Back to top
preloader