Всички дрехи

Комплекти

Дамски официални комплекти

Понякога е много по-лесно да си купим от магазина комплект дрехи, които вече са съчетани и е сигурно, че си подхождат. Купуваме комплект от магазина и спестяваме ценното време, в което се чудим кое с кое би си подхождало. Това е особено голям плюс за офис дамите, които всяка сутрин бързат за работа и времето все не им е достатъчно. Официалните дамски комплекти са подбрани и съчетани с вкусът на модните дизайнери, така че спокойно можем да им се доверим. Когато искаме да допълним колекцията си от офис дрехи с нещо различно, то идеята за дамски официален комплект е страхотна.

Един от най-популярните и предпочитани от дамите комплекти са тези с панталон и сако. Това позволява да разнообразявате визията с различни ризки и блузи, които ще създадът различен акцент на вашето облекло. Друго предимство на този вариант е фактът, че в хладните сутрини преди офиса сакото ще ви  е особено полезно, а следобед, когато слънцето напече през прозореца Ви, спокойно можете да свалите сакото.

Друг често избиран от дамите, обличащи себе си в официални дрехи, е комплектът от официална рокля и сако. Това, може би, е най-приятният вариант за бързащата жена, просто слягаш една рокля, а сакото, подходящо за нея, вече те чака. Този модел също позволява адаптирането към температурите през деня.

И не на последно място, един от скоро навлизащ тренд, а именно официалните комплекти от пола тип молив и блуза с интересна кройка. В този вариант акцентът определено е блузата, така че ако искате вниманието към вашето тяло да бъде насочено в горната му част и същевременно да прикриете областта на ханша, то този вариант на дамски официален комплект е особено подходящ за вас.

Оферти

Back to top
preloader