Дрехи

Ежедневни поли

Ежедневни поли за вашия гардероб

Къси или дълги ежедневните поли днес са един от най-популярните видове. Дните, в които благородните дами носят само поли до пода, изчезнаха отдавна. Сега е модерната всяка дължина пола. С такива може да имате пълна свобода и по-демократична визия. От 50-те години насам, когато къси полите официално станаха модерни, жените по целия свят ги избираха. Късите поли са колективна концепция за:

Мини поли;

Поли до средата на бедрото;

Поли до коляното или точно под коляното – те също така се наричат полиди.

Изборът на дължината на полата зависи от много фактори и затова сме ви подготвили специални съвети, които ще ви помогнат да решите кой стил пола е най-подходящ за Вас.

Колекция поли в онлайн магазина fashioncolors.bg, сред които може да изберете най-подходящия модел за вас. Мини-полата – перфектен начин да покажете тяло. Не избирайте обаче, ако нямате безупречна фигура. Такива къси поли изглеждат отлични за жени с добре оформени крака, но ако не разполагате с такава, по-добре е да се обърне внимание на други стилове. Мини полата с лекота подчертава най-малките недостатъци и се препоръчва само за момичета с тънки пропорционални крака.

Пола до средата на бедрото е идеалното решение за почти всяка форма, но също така играе важна роля в изграждане на стила. Жените с голям ханш е най-добре да изберат къса пола до средата на бедрото. Ако полата има допълнителни басти това добавя обем. Ако сте притежателка на фигура “обърнат триъгълник” – обърнете внимание на величествената къса пола: Поли-слънце, плисирана пола – всички стилове може да откриете към целия асортимент.

Модните класики са къси полици тип молив с дължина до коляното или малко над коляното. Тези поли са наистина универсални, тъй като те са подходящи за абсолютно всякаква форма. Поръчайте полата от колекцията от ежедневни поли от fashioncolors.bg и определено няма да се объркате и ще направите печеливша инвестиция в гардероба си. Успешно пазарувате в онлайн магазина fashioncolors.bg!

Back to top
preloader