Всички дрехи

Зимни туники

Зимни туники

Туниката е вид удължена блуза, риза или къса рокля. Тя се комбинира с почти всичко, важното е да проявите въображение. А какви са подходящите актуалните модели зимни туники?

Широки зимни туники

Те са от най-предпочитаните, защото са подходящи за всяка фигура и се комбинират добре с колан или ботуши. Актуалния модел е с удължен гръб или страница.

Плетени туники

С плътна и едра плетка са идеални за студените зимни дни. Тези туники са супер удобни и меки. Ако са от финна плетка са подходящи за прохладните вечери, в които сте излезнали за по чаша рубинено вино.

Модерни спортни туники

Те приличат много на широките пуловери. Идеални са за разходка с кучето в парка или да отидете до магазина. Към тях може да има качулка или джобове. С тях ще се чувствате добре и у дома сгушени с любима книга пред телевизора.
Зимните туники могат да бъдат декорирани по различни начини и материали – кристали, пайети, мъниста. Те могат да имат красива бродерия в етно стил или кожен елемент.
Яката на зимните туники може да е разнообразна – обикновенна, поло или полуполо, лодка.
През зимния период е добре да изберете зимни туники, които са в по-спокоен цвят – синьо, сиво, кафяво и разбира се модния марсала.
Зимните туники са едно универсално облекло за всеки тип фигура и стил. Перфектно се съчетава с клин, прилепнали дънки или по-плътен чорапогащник.
Изборът е Ваш, а удоволствието на всички, които ви заобикалят!

Back to top
preloader