Всички дрехи

Дънки

Макси дамски дънки

Всяка жена мечтае да изглежда стилно, красиво и добре поддържана. Съвременните средства ни дават възможност да подчертаем своите достойнства и да се опитаме да скрием недостатъците до максимум.

Един от най-важните аспекти на външния вид на жената, разбира се, е дрехата. Колко често по улиците виждаме жени, които се обличат, без да вземат предвид особеностите на външния им вид!

Дънките са една от най-модерните и широко разпространени дрехи. Тя е носена не само от мъже, но и от жени. За едрите дами обаче винаги е бил проблем да открият своя размер дънки.

Въз основа на таблицата с размери и изчисленията можете да получите стойност, която ще ви позволи да изберете подходящ размер дънки. За да определите диапазона с точност, може да вземете макси дамски дънки, които със сигурност всеки има в гардероба и които седят перфектно.

Дори в случаите, когато знаете с точност размерите си, ви съветваме да проверите според размерите в нашата система.

Добре е да помните, че дънките не са панталони и не трябва да висят свободно. По-добре е да купувате маркови модели, които са по тялото, но не и прекалено и да не създават дискомфорт.

Обърнете внимание и на факта, че дънките се опъват, когато са носени. Бричът винаги е с еднаква дължина. Това правило е валидно за всички съществуващи модели дънки.

Back to top
preloader