Всички дрехи

Мъжки къси дънки

Мъжки къси дънки

Въпреки, че денимът е предпочитана материя, както от жени, така и от мъже, мъжките къси дънки, са запазена марка на силния пол.
Удобни, разнообразни по дизайн и материя, те могат да се превърнат във ваша любима лятна дреха.
По-избелелите цветове и тези с напръскат ефект са сред най-актуалните модели за лято 2018 г. За да се чувствате комфортно, изберете модели с по-висока еластичност и кройка, съобразена с вашата фигура. Някои от моделите за ежедневието са обогатени с открояващи се джобове, надписи и кръпки.
Можете да носите мъжки къси дънки на разходка, докато се занимавате с любими дейности, или осъществявате ежедневните си задачи.
Някои от предпочитаните модели са със странични джобове, които освен модерни, са и доста практични, тъй като в тях можете да носите не само телефона, но и други необходими вещи. Има модели с до шест джоба и с тях със сигурност ще имате място за всичко.
Цветовете, които можете да изберете, са от небесно синьо до тъмен деним. Графичните принтове и шарки са също актуални за лятото.
Освен традиционния деним, можете да изберете и мъжки къси дънки в бял цвят, които хармонират с летния сезон и носят ваканционно настроение. Съчетайте ги с небрежно разкопчана риза, летни мокасини или чехли от естествена кожа.

Оферти

Back to top
preloader