Всички дрехи

Къси панталони

Мъжки къси панталони

Ако си мислите, че мъжките къси панталони са еднообразни, грешите. Ето и между какво нашата мъжка аудитория може да избира през топлите месеци от годината.
Може би едни от най-разпространените мъжки къси панталони са дънковите. Тук предимство е голямото разнообразието от платове. Въпреки това повечето мъже предпочитат тези, които са с по-еластичен състав и които не ограничават движенията им. Нюансите на цветовете на сините дънки, а и не само, наистина е впечатляващ. Много акутален модел къси панталони са скъсаните дънки. Друг доста известен модел къси панталони сред мъжката аудитория са тези от плат или така наречение памучни панталони. В различни цветови гами, апликации, мотиви или просто карирани мъжете избират тях, защото са по-широки, което ги прави и по-удобни. Не само това, но едноцветните панталони от този тип са по-изискани и стоят добре с ризи. Няма да забравим и морския бриз, който слънчевите хавайски панталонки.  Общо правило за повечето мъжки панталони е крачолите да бъдат с навити краища. Предимството на този малък детайл е че създава илюзията за по-издължена фигура.
Шортите и спортните къси панталони са тези модели, които успешно допълват мъжкия гардероб. Широки, леки и удобни те са напълно подходящи за тренировки и за прекарване на лежерно време вкъщи или навън.
Мъжките къси панталони са доста различни и интересни. Друг фокус в мъжката мода е тя да се стреми едновременно към удобство и стил. Комбинацията на интересна тениска или подходяща риза с къси панталони ви правида изглеждате добре. И не напоследно място в тези дрехи вие ще се чувствате добре.

Оферти