Всички дрехи

Пуловери

Мъжки пуловери

Мъжките пуловери са предпочитана част от облеклото през есента и зимата, защото се съчетават лесно с ризи и тениски и могат да бъдат носени при всякакви поводи.
Удобството на тези меки и комфортни дрехи, ги прави предпочитан избор и неизменна част от  мъжкия гардероб.
Предимствата на пуловерите е в това, че осигуряват топлината, която ни е нужна през мразовитата зима и разкриват част от ризата, с която обикновено се съчетават, така че могат да бъдат носени както в делова обстановка, така и в ежедневието.
Носейки пуловер, вие можете да се отличите и да подчертаете качествата си, особено ако съчетаете тъмен пуловер със светла риза или тениска. Подобна комбинация с контрастните цветове, винаги привлича вниманието.
Най-често използваните материи, от които се изработват пуловери са естествените вълна и кашмир и изкуствените акрил и найлон.
Вълната е подходяща за зимното облекло, тъй като защитава тялото от студа, но ако не е добре обработена, материята на пуловера може да „драска“ кожата.
Кашмирените пуловери са може би най-комфортната и скъпа дреха, която можете да подарите на себе си или на скъп за вас човек. Изработват се от козя вълна, която се отличава с мекота, топлина и лекота.
По-евтини и широко разпространени са пуловерите от найлон, полиестер и акрил. Акрилът е приятен на допир синтетичен заместител на вълната и е за предпочитане пред найлонът, който не топли толкова и не притежава качествата на естествената материя.
Пуловерите без ръкави са практично облекло за хората, които искат да разнообразят ежедневното си облекло. Те топлят и впечатляват с дизайна си, който често е с интересни геометрични фигури или нашивки.

Оферти