Дрехи

Тениски

Тениската е смятана за най-мъжкото облекло. Първоначално тениските били носени от моряците. И едва по-късно през 50-те години тениската се превърнала в истинска класика на мъжката мода. Такива модели са носени от известни актьори като Марлон Брандо и Джеймс Дийн. Те налагат мода тениска да бъде комбинирана с дънки и кожено яке един от символите на непокорната младост.

От началото на 80-те години на миналия век тениската се е превърнала в ежедневно облекло. Широкото разнообразие от цветове и стилове и огромен брой мотиви правят тениските отличен избор за всяко изображение.

Голям избор на мъжки тениски днес може да намерите в онлайн магазина. Тук се предлагат мъжки тениски в най-разнообразен стил: модели с и без ръкави, обикновени тениски или модел с красиви цветни комбинации, различни форми и пр. Мъжките тениски с дънки са перфектно съчетани с джинси или със спортен панталон. Тениската може да се носи в комбинация с яке или стилен пуловер с форма “V” на деколтето за хладна вечер. Мъжките тениски изглеждат добре в комбинация с плетена жилетка и монофоничен модел под яке.

Има тениски за мъже на всяка възраст. По-възрастните мъже предпочитат тениски с приглушен тон и класически разфасовки. Поло тениски също се радват на всеобщата популярност. Тук можете да поръчате комплекти от мъжки тениски на достъпна цена.

Back to top
preloader