Дрехи

Връхни дрехи

Темата „мъжка мода“ и „мъжки връхни дрехи“ е не по-малко актуална от дамската мода.

Мъжете също се вълнуват от начина, по който изглеждат, а предложенията от дизайнерите на мъжка мода, са съобразени не само с актуалните тенденции, но и интересите и потребностите на съвременните модерни мъже.

Кое е важно да се знае и спазва при избор на мъжки облекла?

За да ви пасне една мъжка връхна дреха, тя трябва да е

точният размер,

да бъде подходяща за вашата възраст и социален статус, да е съчетана с точните аксесоари.

Без съмнение, мъжкото яке, сако или палто трябва да бъдат по мярка, защото и най-малката разлика се забелязва. Ако вие самите не можете да прецените, дали дадена дреха ви стои добре, потърсете странично мнение от приятел.

Не изпадайте в „модни крайности“ и не следвайте сляпо модата. Ако не се чувствате добре в дадена дреха, заменете я с подобна, която харесвате.

Не всеки умее да съчетае добре жилетката например, но ако я замени с леко яке, външността му става коренно различна.

Следвайте семплите класически съчетания, за да се чувствате винаги на място и да не се притеснявате, за това дали сте подходящо облечени.

Няма перфектна визия без поне един аксесоар към нея. Часовник, кожена гривна, хубав колан, слънчеви очила – всички тези детайли могат да освежат и допълнят визията ви. Ако държите на това да направите добро впечатление, обърнете внимание на аксесоарите и винаги имайте „под ръка“ чифт дънки, хубава спортна риза или тениска и актуална връхна дреха.

 

Back to top
X
preloader