Дрехи

Кожени якета

Кожата е един от най-използваните материали за изработване на връхни дрехи, обувки и аксесоари. Безспорно качествата на естествената кожа и на добре обработената изкуствена кожа, са изключително големи, така че не бива да се колебаете да носите мъжки кожени якета.

Освен, че са много стилни, те излъчват усещане за неподправена мъжественост и се съчетават лесно с останалата част на гардероба ви.

Основните преимущества на различните модели мъжки кожени якета са в тяхната изключителна дълготрайност, здравина и топлината, които осигуряват.

Деловите мъже могат да носят модели с издължена кройка, тип сако, а лошите момчета, да заложат на типични рокерски якета, които са не само много актуални, но и изключително атрактивни.

За по-студените дни са предпочитани вариантите с топла подплата, изработена отново от естествени материи.

Не на последно място, коженото яке носи сексапил и внушава особено усещане за присъствието на звездна персона. От Джеймс Дийн и Марлон Бардо, до съвременни секс символи като Дейвид Бекъм, Кид Рок, Лени Кравиц, Аксел Роуз коженото яке е една от дрехите, която смело може да бъде наречена легендарна.

Въпреки, че пухкавата кожа не може да се види толкова често в мъжкия гардероб, не можем да не подчертаем, че шуби и якета от кожа често присъстват в модните дефилета на световни дизайнери. Част от тях избират да изработват якета от еко кожа като към тях добавят естествени кожени акценти като ревери, шалове, шапки или вътрешната част на якето.

Навсякъде по света еко защитниците провеждат пламенни кампании против отглеждането на животни, заради кожата им и съществува тенденция естествената кожа да бъде заменена от изкуствена.

Back to top
preloader