Дрехи

Дамски

В духа на най-новите модни тенденции водещите модни къщи предлагат обувки в черно и кафяво със стабилна пета или малка платформа, както и дамски обувки с висок ток. Традиционно, хитовете остават ботуши, ботуши с високи токчета и заострени, модели с козина и ръбове. За официална рокля се препоръчват класически ботуши от кожа, велур, гладка или латексова еко кожа.

При създаването на есенно-зимни колекции от дамски обувки, дизайнерите използват ресни, оригинални ревери и вложки от текстилни материали. Все още има значение и какъв стил избирате. Има модели с метални нитове, обемни катарами и оригиналните елементи с лого на дадена марка.

Удобните дамски обувки в ежедневния стил лесно се съчетават с деним. Понякога могат самите те да се намерят в плат деним, който винаги е в модните тенденция. Марките предлагат модели с платформи, тънки подметки на обувки, удобни кожени мокасини. За социални събития и коктейли, стилистите препоръчват поне една чифт обувки на тънък и висок ток.

Тенденцията на сезона “пролет-лято” е представена със стилни сандали и модели, които са основните елементи на модерния гардероб. За ценителите на дискретния стил, дизайнерите предлагат удобни сандали, чехли, дамски обувки във всякакви вариации.

Back to top
X
preloader