Всички дрехи

Мъжки

Мъжки обувки

Много експерти в областта на модата и стила вярват, че обувките са основното нещо в образа на мъжа. Скъпите висококачествени обувки винаги привличат вниманието и недвусмислено заявяват високия статус на собственика им, дори в комбинация с обикновени дрехи.

Класически мъжки обувки са представени в разнообразни класически модели, които мъжете носят с костюми и други дрехи в класически стил. Това са популярните стилове: оксфорд, дерби, монах и бронджъри. Всеки сезон на мода са различни, но тези стилове остават релевантни.

Всекидневни обувки – ако не е нужно да се придържа стриктно към облеклото, може да си позволите да носите по-удобни обувки, например мокасини, които се съчетават перфектно с дънки или панталон. За студения сезон ботушите с плътна подметка със заоблен нос и много вълна отвътре ще направят ходенето навън по-приятно.

Спортни обувки – те са преди всичко за дейности на открито. Може да си купите маратонки или кецове. Спортните обувки се характеризират с повишена степен на комфорт, така са толкова популярен. Важно е, че много модели са създадени за конкретен спорт и не са подходящи за ежедневно носене. Поради тези техни характеристики те са приемани за дизайнерски.

За различни сезони

За да носите обувки по-дълго, трябва да наблюдавате сезонността на носенето. За всеки сезон и дори за различни метеорологични условия трябва да имате отделен чифт мъжки обувки. С други думи, елегантните обувки няма да издържат на изпитания, но ще продължат да ви служат дълго, когато се носят в сухо време или на закрити пространства.

Оферти