Начини на плащане и доставка

Настоящите условия за начините на плащане и доставка са неразделна част от Общите условия за ползване на fashioncolors.bg

1. Общи правила

1.1 Клиентите зaплaщaт продажната цена на всяка една стока и цената за нейната доставка на съответния ПРОДАВАЧ-ПАРТНЬОР нa ФЕШЪНКАЛЪРС.БГ ООД или нa оторизираната куриерска фирма, съгласно обявените условия за конкретната стока налична на fashioncolors.bg

1.2 ФЕШЪНКАЛЪРС.БГ ООД не издава и не праща касови бележки и търговски фактури свързани с покупката на стока.

1.3 ПРОДАВАЧИТЕ-ПАРТНЬОРИ издадат на Клиента касова бележка и/или търговска фактура за  съответната стока съгласно действащото българско законодателство.

1.4 Продажната цена, таксата за доставка и начинът на плащане са посочени в описанието на всяка една стока.

1.5 Продажната цена на всяка една стока налична на fashioncolors.bg е крайна, обявена в български лева и с включено ДДС.

1.6 За да се изпълнят направените от вас поръчки трябва да попълните необходимата информация за доставка, като име и фамилия, адрес за получаване и телефон за връзка с вас. Посочената от вас информация ще се използва единствено с цел да се осъществи вашата поръчка и тя да бъде доставена на желания от вас адрес.

2. ПЛАЩАНЕ

Заплащането на поръчаната стока може да се извърши по два начина:

  • С наложен платеж

Заплащането на поръчаната стока и таксата за доставка се заплащат в брой на куриера и се осъществява в момента на приемане на доставката от страна на Клиента.

  • Банков превод

Необходимо е да направите превод на сума равна на общата себестойност на направената поръчка и на таксата за доставка (ако се дължи такава) по фирмената сметка на съответния ПРОДАВАЧА-ПАРТНЬОР, от който сте закупили всяка стока.

ФЕШЪНКАЛЪРС.БГ ООД и ПРОДАВАЧ-ПАРТНЬОРИТЕ не носят никаква отговорност за каквито и да е допълнителни такси или други допълнителни плащания, които банката, която е издала картата на Клиента може да му начисли по каквато и да е причина. Тези разходи ще бъдат само за сметка на Клиента.

3. ДОСТАВКА НА ПОРЪЧАНИ СТОКИ

3.1 ПРОДАВАЧИТЕ-ПАРТНЬОРИ на ФЕШЪНКАЛЪРС.БГ ООД използват услугите на куриерски фирми Еконт  или Спиди.

3.2 Условията и цената на доставка, както и куриерската фирма, с която ще се извърши доставката са посочени в описанието на всяка една стока, налична на fashioncolors.bg

3.3 Доставката на стока се извършва само на територията на България, като часовете за това са в периода от 9.00 до 17.30 часа.

3.4 Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници.

3.5 Поръчки, направени в Събота и Неделя, ще се обработват в Понеделник.

3.6 Срокът на доставката е до 5 работни дни от момента на потвърждаването на поръчката от съответния Продавач-партньор по имейл или телефoн.

3.7 Поръчаната и закупената от Клиента стока се доставя чрез оторизирана куриерска фирма на адрес посочен от Клиента или в офис на куриерската фирма, като това зависи от избора на Клиента.

3.8 Доставката на стоката е с опция за тест и преглед. В случай че стоката не отговаря на изискванията на Клиента, той има право да откаже да приеме пратката, като разходите за връщане на стоката се заплащат от страна на ПРОДАВАЧА-ПАРТНЬОР.