Всички дрехи

Актуални модели мъжки спортни сака

Дори и да не сте почитатели на прекалено официалния стил на обличане, ще се съгласите, че едно или две спортно-елегантни сака са задължителни за мъжкия гардероб.

Различните десени и тяхното съчетаване са показател за това дали имате усет към облеклото. Но дори и да се колебаете, винаги можете да използвате изпитани комбинации. Подходящ вариант може да е тъмно сако с ярки варианти или монохромен сет.

Модерни модели спортни сака

Това са моделите с кожени кръпки на лактите, сака с джобове с външни капаци, едноцветни модели и такива от естествени материи като памук, лен и вълна. Те ви дават свободата да се чувствате спокойни и небрежни, да разчупите строгия вид и консерватизма. Не на последно място с тях ще се впишете в една по-непринудена среда.

Един от видовете мъжки спортни сака, които клиентите предпочитат е вталеният блейзер от структуриран памук. Той е елегантен, но не прекалено строг като кройка, подходящ е за слаби и атлетични фигури и се съчетава със спортни панталони и изчистени джинси. Предпочитан цвят за сезона – тъмно син, черен, охра.

Друг чудесен модел е спортно сако от памук и лен. Това е друг актуален модел, който си заслужава да имате. За да разнообразите гардероба си, изберете сако в бежов цвят и го съчетайте с обувките и колана. Естествените материи ще ви накарат да се чувствате комфортно през целия ден.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader