Всички дрехи

Видовете мъжки дънки

Когато избирате дънките си най-важното нещо е да се водите от собствения си стил и усещане за обличане, както и да ги съобразите с фигурата и повода, на който ще ги носите. Съществуват няколко основни варианта, на които можете да се спрете. Това са:

Класически дънки. Те са стилни, елегантни и осигуряват комфорт, тъй като не са вталени и дават повече свобода на движенията. Визуално увеличават ръста ви, освен това стоят чудесно на мъже, притежаващи слаби и стройни крака. Ако успеете да ги кмбинирате правилно няма никакъв проблем да ги носите и в офиса. За работното място дънките трябва да бъдат семпли и изчистени модели, съчетани с изчистена риза или пуловер и допълнени от елегантни колани и обувки в един цвят.

Протрити дънки са модерни от няколко години насам и са подходящи за неангажиращи срещи за всекидневието. Избягвайте да ги носите в строгата атмосфера на офиса. Ако изберете модел, който да по-свободен в долната си част можете да ги носите дори  с боти или ботуши.

Широки и виснали дънки. Те са символ на небрежността и комфорта. Стоят свободно и са леки за носене. Дори да са дълги, когато са изработени от лек дънков плат можете да ги носите и в топлите месеци. Неангажиращи са, затова препоръчваме да ги носите извън работна атмосфера. Тази разновидност на дънките е по-подходяща за пълните мъже. Най-доброто, с което можете да ги комбинирате, е свободна тениска в контрастен цвят.

Тесни дънки трябва да прилепват към тялото ви, но в никакъв случай да ограничават движенията ви и връзването на обувките за вас да е мисия невъзможна. Можете да ги носите на всеки повод, като тук отново е важно съчетанието на дрехи и аксесоари да бъде направено с усет към елегантното. Създайте небрежена, но същевременно закачлива нотка като ги комбинирате с тесни блузи и спортни обувки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader