Всички дрехи

Вратовръзка или папийонка

Стилът е нещо повече от дрехите, които обличаме. Трябва да се чувствате уверени с това, в което сте облечени, а при избора на папийонка или вратовръзка има някои правила, с които трябва да се съобразите.

Папийонката е доста артистичен аксесоар и е навлязъл в почти всички стилове на мъжката мода. Папийонката върви ръка за ръка със  смокинга. Очертава контурите на елегантния мъж, който не се страхува да изглежда различно. Съществуват няколко варианта на папийонките, включително такива, които са с готов възел в случай, че не можете сам да го направите. В днешно време обаче тя се е превърнала в стилистична рядкост, давайки предимство на вратовръзката.

Вратовръзката от друга страна е често срещано допълнение към облеклото на мъжете, а страхотната новина е, че може да разчупи и най-скучният бизнес костюм. Важното, когато я носите е да е малко над колана и в никакъв случай да не се допира в него. Възелът трябва да  правилно направен и да не е крив. Вратовръзката да е изгладена и да не е по-широка от ревера на сакото. Можете да я носите с костюм, риза, дънки, панталони, тя е универсален аксесоар към мъжката визия.

И двата варианта са добро допълнение на елегантния стил, подчертава личната ви индивидуалност и увеличава сексапила на модерния мъж.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader