Всички дрехи

Готови за зимата с якета с пухена качулка

Заложете на уют и стил

Новата серия мъжки зимни якета с пухена качулка балансира уют и практичност, съчетани със стилна увереност с нотки от спортно – елегантаната и уличната тенденция.

От дебелата изолационна вата до подпалтената с пух качулка и практичния дизайн – тази колекция мъжки зимни якета с пухени качулки поддържа нещата функционални и актуални. В мъжката мода зимните връхни дрехи варират от сивокафяви подпалтени анораци и сезонно задължителните ватирани „бомбър“ якета до студентските вълнени палта, които са писък на винтидж визията. Можете да подходите леко и обикновено  със закопчан до горе полар в неутрален цвят или да заложите на изтънченост с вълнено яке за да бъдете в крак с тенденцията.

Актуализирайте сезонния си гардероб

Изберете мъжко зимно яке с издут „бомер“ стил за сте част от последната модерна градска визия. Заложете на камуфлажен цвят, или потърсете изтънчено украсен модел за да подчертаете собствен стил. Не се плашете от текстурата и цветове като мъхесто зелено, светло каменно и бледо синьо – те са страхотни за зимни мъжки якета. Тънките модели с пухена качулка са един чудесен избор за добавяне на великолепие към цялостната визия. Завършете вида с обувки с акцент тип brogues за да постигнете винтидж стил. По- плътните якета от серията с пухена качулка са идеални за студено време и се съчетават изключително лесно с панталон или дънки в добавка с елегантни обувки. С тази колекция от якета мъжката мода никога не е била по-изкушаваща.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *