Всички дрехи

Дрехи на райе за мъже

Лятото носи пъстрота и топлина, а райраните дрехи са хит сред модата при мъжете в тази част на годината. Не бива да ви липсва смелост при носенето на райета, които стават все по-актуални. Те могат да бъдат тънки, дебели, хоризонтални или вертикални. Каквито и да са важно е да ги комбинирате правилно.

Ако сте решили да носите райе в офиса изберете такова, което е с тънки линии. Тениска с тесни райета, комбинирана с дънки стои подходящо за работна среда. Можете да допълните елегантната си делова визия и с прав панталон. Райето в черно и бяло се смята за класика, но не се притеснявайте да заложите и на по-смели цветове. Заложете на шарки, които са характерни за лятото.  По-широките ивици оставете за ежедневието, където можете да си играете с различни комбинации.

Ако сте от мъжете с по-дребен ръст риза или връхна дреха с вертикално райе ще издължи визуално фигурата ви. Комбинирането на черни или тъмни нюанси ще създаде излюзията за по-слабо тяло. Хоризонталните шарки може да скъсят височината ви и да ви дадет бонус килограми. Не смесвайте обаче две или повече дрехи, които да бъдат райрани. Подобни дрехи се комбинират лесно, когато останалите са едноцветни най-вече в основните цветове, стига да не бъдат в крещящата гама.

Райето издава амбициозността ви, така че е добре да потвърдите тази визия с подходящо подбрани комбинации от дрехи, изглеждайки свежи като лятото, достатъчно делови в офиса и небрежно гитини в ежедневието си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader