Всички дрехи

Елегантните мъжки ризи днес

Мъжката мода в последните години претърпя доста обрати, някои хубави, други не. Въпреки това ризата не можа да бъде заменена и просто, ей така, махната от мъжкия гардероб, защото няма нищо по-привлекателно от мъжете, които просто обичат да носят ризи. Кои ризи обаче са модерни днес?

През 2017-та година най-преобладаващия цвят сред мъжките ризи е синият. Без значение дали е тъмно или светло  синьо ризата в този цвят е предпочитана сред мъжете тази година. Виновници затова са дизайнерите, които явно са доста влюбени в цвета на небето. Също така предпочитани и доста носени през последното тримесечие са ризите, които имат принт в син цвят. Разбира се, това не означава, че ризите в класическите цветове не трябябва да се предпочитат. Напротив, ако имате важно интервю или събитие заложете на бяла, тъмно синя или черна риза. В последното тримесечие доста звезди бяха забелязани на червения килим с ризи от лен и въпреки, че според мен този плат е рисков, световните модни критици го одобряват. Критиците обаче съветват мъжете да избягват големите фигурални детайли по ризите си и да избират такива, които не привличат силно окото- все пак колкото по изчистен е стила ви, толкова по-добре.

Мъжките ризи до преди няколко години не бяха предпочитани сред младите. Днес обаче те са все по-любими както на по-младото поколение, така и на господата, които одавна са излезли от побертета. От този факт, всички дами са доста доволни, а мъжете казват, че се чувстват по- уверени, когато носят ризи. Елегантните ризи вече не се виждат само по- свадбите и в скъпите заведения, но и по- улиците на градовете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *