Всички дрехи

Елегантният стил на обличане

Глобалния свят и преплитането на културните традиции внасят разнообразие и въображение в гардероба на съвременния мъж. Свободата на обличане обаче понякога влиза в разрез с класическите правила на облеклото. Със сигурност следването на модата не е грешно деяние. За да бъдете елегантни трябва да обърнете внимание на всичко, което носите, включително и на малките незначителни на пръв поглед детайли.

Обувките

Независимо от предпочитания от вас стил на обличане, обувките абсолютно винаги трябва да бъдат чисти и в съчетание с дрехите, които ще носите. Спирайте се на изчистени модели, които биха се съчетали с голяма част от гардероба ви. Всеки ден се грижете за чистотата им според материала, от който са изработени.

Дрехите

Дрехите ви винаги трябва да бъдат чисти и изгладени, за да оставяте добро впечатление у околните. Избирайте цветовете според това дали отива на кожата на тялото ви и дали не са съвсем демоде. Винаги можете да се информирате за актуалните за сезона цветове. Избирайте дрехи, които ще отговарят на събитието, на което отивате.

Аксесоарите

Слагайте по-ограничено количество аксесоари. Стилен часовник в повечето случаи е напълно достатъчно. Гривната или верижката е добре да са по-дискретни, а не акцентът да пада основно върху тях. Колан и вратовръзка за официални поводи винаги ще е класика в жанра. Шапките също са стилен аксесоар, от който няма нужда да се лишавате.

Каквото и да си говорим, мъжете също са суетни и обръщат внимание на външния си вид не по-малко от жените. Няма нищо по-секси и привличащо жените от самоуверен, усмихнат мъж, който ясно дава да се разбере, че модата не е тема табу за него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader