Всички дрехи

Зимните якета в мъжкия гардероб

Удобството и актуалността са само част от изискванията на съвременния мъж при избор на ново зимно яке. Така или иначе, още с настъпването на есента е добре да се приготвим за дългите студени месеци, в които природата ни поставя на доста изпитания и не допуска да сме неподготвени.

Можем да ви препоръчаме дълго зимно яке с дебела подплата и огромна качулка с пух или значително по-леко, компактно и удобно яке с войнишка яка, изработено изцяло от непромокаема материя.

Това, което първо трябва да решите за себе си обаче е какво мъжко зимно яке искате.

За съжаление, често се оказва, че едва когато връхната дреха е купена и носена веднъж или два пъти, установяваме, че не е ни е по вкуса, не се чувстваме удобно в нея или не я харесваме по друга причина. При дългите модели якета с цип например, е трудно да се влиза и излиза от автомобила, а постоянното откопчаване и закопчаване на ципа става досадно.

Съвсем късите модели пък не са толкова топли и са прекалено леки за мразовитите зимни вечери.

Някои от зимните дизайнерски предложения са за якета, които могат да се модифицират и от къси да стават дълги. Това става с цип, чрез който може да отстраните или прикрепите долната част на якето и по този начин да го направите по-късо или по-дълго.

Тук може да разгледате  всички модели топли якета налични във fashioncolors.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader