Всички дрехи

Изборът на мъжки дънки

Мъжкият деним трябва да придава стил и небрежност, но също така и да привлече погледа на жените върху вас. Ключът към правилния избор е да успеете да облечете модела според формата на краката си. Правите модели обикновено подхождат на всеки тип крака. Слабите мъже могат да си позволят да носят по-тесни дънки, защото ще стои добре на фигурата им, докато в широките крачоли ще се губят.

Дънките, които трябва да изберете за работата, са в тъмен цвят, напълно изчистени, без излишни детайли, кръпки, картинки и други подобни декорации. Задължително обърнете внимание и на джобовете. Освен това дънките не бива да бъдат прекалено стегнати, за да не ви стягат през целия ден или прекалено хлабави, така че всички да разберат коя марка бельо предпочитате.

Основните типове дънки са няколко и трябва да ги съобразите с повода и мястото, на което ще ги носите. Отпуснатите дънки стоят по-торбесто и по тази причина са подходящи за срещи на по бира с приятели. Можете д ги носите с тениска, кецове и шапка с козирка.

Skinny дънките отговарят за по-стройна фигура и подхождат повече на млади мъже. Може да се съчетаят много добре със спортно сако и спортно-елегантни обувки. В допълнение със стилен колан и вталена риза погледите в офиса ще бъдат насочени изцяло към вас.

Правите дънки са златната среда между скини дънките и широките дънки. Запазват формата и структурата на краката, като в същото време оставят място на кожата да диша. Можете да ги облечете с карирана риза, като сивите или черните дънки ще бъдат чудесна база за такава комбинация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader