Всички дрехи

Има ли възраст за модата и как да се обличаме

Независимо от възрастта, модата може да носи настроение, промяна, нов и по-различен ъгъл, от който да се погледне на света.

Стига да се чувствате добре и да изпитвате необходимост да се изразите чрез своите дрехи, вие сте в състояние да бъдете творци на вашата външност и да будите интерес и възторг в околните.

Когато става въпрос за мъжка мода, може да признаем, че в известна степен мъжете са привилегировани да носят любимите си дрехи, както в младежките си години, така и в по-зряла възраст.

Това е така, поради класическите, типично мъжки сетове, които излъчват непреходност. Такъв например е т. нар. кънтри стил, при който се носят изтъркани дънки, карирана риза, тениски в неутрални цветове, каубойски шапки или шапки с козирки, изработени изцяло от деним.

Младеж, облечен в кънтри стил, изглежда закачлив и секси.

Възрастен мъж, с прошарени коси и брада, отново облечен в кънтри стил, е по-скоро мъжествен и привлекателен.

Когато се чувствате добре в своята кожа и вие носите дрехите, а не те вас, всяко модно съчетание може да бъде подходящо.

Без значение дали сте на 18 или над 60 годишни, излъчването на уверен и радващ се на живота човек, също е важен „аксесоар”, който ви прави неотразими – не го забравяйте.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader