Всички дрехи

История на мъжките тиранти

Тирантите са част от облеклото и задължителен елемент в мъжкия гардероб през 19 и 20 век, а историята си започват още в началото на 1800 година. Те са изцяло американско изобретение. Много популярни личности от по-миналия век са разчитали на този аксесоар за елегантността си. В зората на създаването си са били предназначени да бъдат част от мъжкия гардероб, но по-късно жените умело са ги присвоили и в своя. Въпреки това остават запазена марка за силния пол. Тирантите са по-елегантната алтернатива на колана i също като него имат за цел да придържат панталоните да не се свличат. Те носят един нестандартен, но елегантен привкус дори на най-обикновената визия.

Този моден аксесоар е доста практичен

Можете да го носите както през рамената, така и кръстосани на гърба за по-голяма елегантност.

Тирантите имат известно преимущество пред класическия колан

Издължават визуално тялото и по тази причина по-ниските мъже могат да ги използват пред коланите. Важно е да запомните, че двата аксесоара никога не се носят заедно. Винаги избирайте само един от двата. Освен това тирантите осигуряват по-голяма свобода на движенията, като дължината им може да се коригира според тялото ни.

Много елегантно и същевременно различно е комбинирането на тирантите с бомбе

В Америка тази мода е доста разпространена все още. Ако заложите на това излъчване ще съберете погледите на околните, въпреки лекото ретро излъчване.

Тирантите се комбинират идеално както със спортно облекло, така и с елегантна визия

Без  значение е дали ще изберете класически, едноцветни или цветни, кръстосани или стандартни – излъчването ви ще е разчупено, а визията ви различна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader