Всички дрехи

Какви мъжки дънки се носят/купуват най-често?

От Холивуд до малкия земеделец – дънките са най-разпространените панталони в света и се носят от всички слоеве на обществото. Днес те се предлагат в разнообразни нюанси на цвета индиго, с различна форма и кройка и дори дължина. Богатият избор прави купуването на дънки безумие. Между някои модели има едва забележими разлики, а понякога цената не оправдава (на пръв поглед) качеството.

Дори да звучи неправдоподобно, сред най-продаваните дънки си остават тези с права кройка. Линията на ханша е свободна, но не стегната. Талията е висока, крачолите падат до глезена, без да очертават прасците Ви. Най-разпространеният модел е в светлосиньо с частично избеляване между коленете и бедрата. Шият се от памук и еластан и се перат в пералня.

Чисто черните дънки са също много продавани, може би защото са вторият тип панталони, които могат да се съчетават буквално с всичко. За да се задържи черния цвят по-дълго, количеството еластан е малко по-голямо. Това прави моделът леко по-втален, но не прекалено. Ще се чувствате по-свободни, както в движенията си, така и с избора си на аксесоари.

Друг известен модел са тъмносините дънки с жълт конец и бели линии над бедрата. Създават визуално представа за „намачкана“ тъкан, което ги прави модни и универсални. Преди десет години този модел беше най-продаваният още с появата си на пазара. Фактът, че продължава усилено да се купува, говори красноречиво, че вече може да се смята за класика.

Сивите дънки също са доста разпространени, особено покрай възраждащата се вълна от камуфлажни дрехи и черни боти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader