Всички дрехи

Какво не знаем за мъжките обувки на Puma

“Puma” е влиятелна компания за спортни обувки. Тя е и първата, която е използвала технологията на вулканизатора в подметката на своите модели. Тази технология предполага възвръщане на вложената енергия. Също така, „Puma“ е най-големият спонсор на Ферари и Формула Едно – дори има специални колекции, посветени на тях. През 2006-та година компанията става най-големият снабдител на ресурси за Световното по футбол в Германия. Юсейн Болт поставя три световни рекорда с обувките на “Puma”. И това са само малка част от нещата, с които компанията може да се гордее.

Днес спортните обувки за мъже се изработват по сходна технология – между долната част на подметката и обувката има специална, аеродинамична стелка. Подложката за петата от вътрешната страна осигурява комфорт и предпазва краката Ви да се подбият. Горната част е от синтетична кожа. Масово маратонките се произвеждат в два основни цвята, като задължително доминират черното и бялото.

Мъжките обувки “Puma” се отличават не само с дизайна на подметката си, но и с височината й.

Тя е средна или много ниска. Доминират маратонките, които са почти до земята. Някои от тях са създадени специално за голф или градска среда. Едни от най-популярните модели са 3D-футболните обувки. Те имат лъскава, почти огледална повърхност в синьо, лилаво или жълто и са набраздени с грайфери. Този смесен тип повърхност отразява слънцето по особен начин и придава дълбочина и уникалност на обувките.

Друг хващащ окото модел в мъжката секция са спортните зимни обувки. Те са задължително бели и не се отличават особено от останалите, освен с издължената якичка. Тя покрива глезена, еластична е и полепва по кожата, така че студът да стои надалеч.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader