Всички дрехи

Как да не се обличате през лятото

Високите температури и лошият стил на обличане не са неща, които кореспондират помежду си. Въпреки че е горещо и ни се иска да се разсъблечем е добре да спазваме някои модни правила при обличането. Ето какво е добре да избягвате да носите през лятото.

Неподходящи обувки

Изборът на обувки през лятото определено е по-богат от който и да е друг сезон в годината. Чехлите и джапанките звучат изкушаващо, но в никакъв случай за работна атмосфера. Вместо това се спрете на обувки от естествена материя, които не запарват краката.

Сандали с чорапи

Стойте възможно най-далеч от подобно модно престъпление. Каквото и да кажем за тази комбинация винаги ще има още един минус, който да добавим. Просто не се носете така, защото едва ли някой под 80 годишна възраст ще го вижда като модерно.

Два сезона

В тази връзка е добре да кажем, че смесването на два сезона също не е никак модерно. Пример за това е тънки или къси летни дрехи в комбинация с кобинки например. Оставете този тип обувки в гардероба, защото краката ви няма да се чувстват никак комфортно в тази инкубационна среда.

Бельо на показ

Носете долнището си достатъчно пристегнато, за да остане загадка за околните цвета и марката на бельото, която носите.

Не показвайте плът. Преди беше мъжкарско да носите торбести дънки без горна дреха. Вече обаче е далеч от модно да ходите облечени така. Дънките, макар и виснали, можете да облечете с тениска, която е от лека материя. Риза от памук или лен също са актуални за лятото, като подходящо комбинирани можете да ги носите и в офиса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader