Всички дрехи

Как да се облечем спортно-елегантно

Всички знаем колко е важно първото впечатление, което правим и едва ли някой би искал то да е негативно. Дори да притежавате най-скъпите дрехи от последните колекции, ако не ги подбирате внимателно и не ги съчетавате с вкус, няма да притежавате стила, към който се стремите.

Сако с дънки

Спортното сако в комбинация с по-тесни дънки стоят елегантно, но в същото време и модерно. Всеки, който е носил подобна комбинация знае, че не бива да се закопчават всички копчета на сакото. Ако сте на бизнес среща закопчайте едното копче на сакото, когато се изправяте и го разкопчавайте, когато сте седнали. Комбинирайте ги с изчистени модели обувки.

Риза с дънки

Ризата винаги е актуално облекло, но не винаги стои като строго елегантна визия. По-спортно излъчване придава ризата с къс ръкав, отново комбинирана с дънки. При този стил на обличане по-подходящи ще бъдат елегантните, а не спортни обувки.

Стрийт стайлът също може да мине за спортно-елегантен стил, стига да не се спрете на широките дрехи, три номера над вашия собствен. Изчистени маратонки или високи кецове с тишърт и панталони, заедно с цветно яке и малко аксесоари за акцент ще ви направят забележим навсякъде.

Със спортно-елегантно излъчване можете да се появите както на бизнес среща, така и на вечеря с приятели. Важното е всичко да е подбрано с вкус и да бъде съобразено с мястото, на което сте.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader