Всички дрехи

Кожените портфейли – изборът на стилния мъж

Независимо дали харесвате кожени или ежедневни модели от плат, портфелът отразява вашата визия и настроение. Различните видове варират от полезни портмонета за монети до луксозни портфейли за пътуване. Пазете парите, банковите карти и самоличността си в стил и безопасност.

Правилният избор на портфейл изразява персоналния ви стил независимо от деня. Тънките портмонета от телешки бокс лесно се прибират в джобове на дънки, панталони и вътрешни джобове. Освен това събират дискретно достатъчно кредитни карти и банкноти, нужни за ден без да се издуват под елегантния костюм.

Ако държането на визитни картички е от жизненоважно значение за вас, изберете портмоне с добавка от малък кожен държач за карти.

За бизнесмените, които пътуват през по-голямата част от времето си предлагаме изборът на портфейл с голям размер, в който да поберете спокойно паспортите и пропуските си. Класическите кожени портфейли са също един страхотен избор, изпитан през времето.

За неформални поводи за предпочитане са камуфлажните дизайни, които се съчетават страхотно с тактически панталон и камофлажно яке. Внесете повече настроение в отпуската си с портфейл в сърфинг мотиви.

Ако ви харесва да пътувате „на светло“, малките дизайни с карабинер се захващат здраво за колана. Мултифункционалният дизайн включва щипки за пари и халка за ключове, което ви гарантира прикрепянето им в сака без да се загубят някъде на дъното. Не забравяйте и малките портмонета за монети и винаги ги дръжте под ръка за са можете да си купите кафе или нещо друго докато сте в движение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader