Всички дрехи

Кои са най-добре облечените мъже в Европа

Модните тенденции имат своите последователи по целия свят, макар и всяка държава да има свои отличителни черти в стила на обличане. Три обаче са държавите, където мъжете имат изтънчен вкус и усет към елегантното още със своето раждане. Ето кои са те:

Франция

Стилът на французите винаги се е смятал за еталон в обличането. Те залагат основно на светлите цветове. Аксесоарите са сведени до минимум и не се използват за основа на стила. Един от основните обаче е шапката. Задължителна в гардероба на себеуважаващия се французоец. Анцугът не е сред любимите им дрехи, но за сметка на това дънките са актуални, винаги съчетани с елегантни обувки.

Англия

Англичаните са изобретатели на много оригинални модни течения. За тях обаче съществува граница между стил и модерност. За разлика от французите, те носят костюми по-рядко и само с повод, но това не им пречи да изглеждат елегантно през цялото време. Те изключително много ценят индивидуалността, което ги е научили, че скъпите и евтините неща могат много добре да се съчетават. Всеки се облича според собствените си представи за модерно и не се влияят много от модните течения. Носят се спортно, но въпреки това остават елегантни.

Италия

Каквото и да си говорим едва ли има на света по-добре облечени мъже от италианците. Те сякаш притежават вродено чувство за стил и усет към модерното. За разлика от нашите географски ширини, където спортното сако и изчистените дънки се смятат за различно и модерно, италианците носят костюм на всеки повод. Поводът, че са италианци е достатъчен. Залагат основно на светлите дрехи, които дават небрежен стил и рядко се виждат строгите официални вратовръзки.

Модата се следва, но стилът е вродено чувство. Определено не се нуждаете от много средства, за да притежавате изтънчеността на италианец и в същото време да сте носител на индивидуалността като англичанин. Важното е да умеете да съчетавате нещата по правилния начин и с чувство за мярка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader