Всички дрехи

Лято по мъжки – най-добрите трендове

Ризи

Независимо дали ходите на работа или отпускате, ризата е отличителен белег на изискания мъж. Ако държите да прекарате спокоен и прохладен ден, изберете 100% памук. Но ако не обичате гънките, спрете се на ленени ризи. Малко по-особени са, но не се страхувайте да експериментирате.

Шорти

Още един отличителен белег на мъжете. Разнообразието е огромно, тук сте напълно индивидуални. Но има няколко правила, за които да следите:

– да не са твърде къси;

– да са спретнати – избягвайте шорти, които са твърде отпуснати или са Ви твърде големи;

– изберете материята мъдро – шушлякът изглежда лек и прохладен, но може да Ви спари, ако има твърде много найлон. Дънкените модели също имат своя чар, но с памучни ще се движите по-лесно.

Летни обувки

Може би най-трудният въпрос за всеки мъж. Елегантни лачени обувки, черни и сплескани отпред – такава е визията на идеалния мъж в идеалния костюм. Какво обаче се случва лятно време? Дизайнерите веднага препоръчват мокасините. Те могат да бъдат изработени от плат или от кожа и все пак не могат да Ви осигурят цялата прохлада на, да речем, плетените обувки, които имаха широка популярност преди години. Въпросът с летните обувки за мъже винаги е дълъг и в двете крайности. Но помнете, че ако поводът си струва, сте способни да преодолеете това изпитание.

На работа

Колкото повече от Вашия костюм можете да спестите, толкова по-добре. Въпреки че в модата навлязоха късите мъжки панталони, които са просто скъсен вариант на официалните, те все още не са застъпили сериозно място в бизнес дрес кода и е добре засега да си останете в сигурните води на стандартния модел. Ако Ви е непоносимо горещо, махнете вратовръзката и идете само по риза или облечете тениска със сакото си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader