Всички дрехи

Маратонките, които мъжете не бива да подминават

В комерсялния свят всичко е до марка, но всички забравят да свързват марката с удобството. Затова подбрахме тези спортни обувки за тези от  вас – мъже, които искат не само логото на марката на крака си, но и удобството.

  • ADIDAS STAN SMITH SHOE – перфектни за всеки ден този тип сникърси са и доста удобни. Бели и с лек цветен детайл лесно се съчетават с всичко. Идеални са за дните, в които прсто искате да се чувствате удобно.
  • Nike air max 90 – перфектни са тези от вас, които са по-активни в ежедневието си. Те са направни да помагат на крака ви да се чувства удобно дори при голяма физическа натовареност.
  • AXEL arigato cap toe sneakers- направени от 100 процента италианска кожа тези обувки стоят перфектно както с дънки и тениск, така и с дънки и риза. Лесно се съчетават, а ходилото придава сигурност на крака.
  • Calvin Klein Kellen City Embossed Casual Derby- този модел на Calvin Klein със сигурност не е най-спортният, но по никакъв начин не е и официален. Ходилото им е умекотено, което ги прави изключително удобни.
  • Suede Super PUMA- в различни цветове, изчистени, с малко по високо ходило и от велур, този тип обувка е перфектна за ежедневието и за тези от вас, които се обличат спортно.

Това са едни от най- удобните обувки за мъжете днес. Разбира се, всичко зависи от крака и предпочитанията на човека, но с тези модели не само ще се чувстване удобно, но и ще изглеждате добре. Погрижете се за удобството на краката си и не позволявайте натовареното ви ежедневие да ви накара да почувствате умората в петите си.

Тук може да разгледате  всички модели маркови маратонки налични във fashioncolors

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *