Всички дрехи

Мода за мъже с брада

Мъжете с брада в момента са едни от най-харесваните мъже от жените. Те са интересни и по-различни. И тук не говорим за тези с обикновена брада, а за “лъмбърсексуалните”. Това са мъже с по-дълга брада, но перфектно подстригана и уформена и по-дълга и гелосана прическа. Особено нашумяли последните няколко години, те са новия облик на днешния градски мъж с визия на бунтар, който изглежда така, сякаш е тощу що излязъл от гората дървар. Тези мъже имат много интересен стил на обличане и затова са повод на толкова коментари и харесвания.

Характерното за тях е карираната риза, класическите дънки и обувки от типа на кубинките. Ламбърсексуалните мъже залагат на ризи от памучни материи с едри карета, които ни напомнят на модата от 90-те години на миналия век. Те са от по-дебел плат. Много често като цветови комбинации се предпочитат черно и бяло, черно и червено, черно и жълто, синьо и червено и така нататък.

През есенно-зимният сезон, ламбърите залагат на жилетка за връхна дреха. Тя е дебела, плетена и непретенциозна.

Дънките при тях са по-класически, сиви или черни, нито прекалено тесни нито прекалено широки. Обувките са завършващият аксесоар, който допринася за цялостната визия на мъжкарите. Те са груби, и здрави кубинки или най-често тип “Тимбърленд”.

Въпреки, че на пръв поглед ламбърсексуалните мъже са небрежноизглеждащи, те всъщност залагат на хубавите и качествени дрехи, като ги съчетават с вкус и внимание.

Този стил не е за всеки, но тези, които желаят могат да последват нашите съвети и да придобият едно съвсем ново и различно излъчване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader