Всички дрехи

Модерни аксесоари – мъжки чанти през рамо

Ако сте от мъжете, които обичат да съчетавате мода с практичност, чантите през рамо са просто перфектни за носене на всички жизненоважни потребности във вашето ежедневие.

Стилни мъжки чанти през рамо

Преди те бяха само хипстърска прищявка, но сега чантите през рамо са улична мода, с която всеки иска да изпъкне. Отминаха дните, през които се носеше остаряла раница или протрит спортен сак, сега може да преметнете през рамо нещо стилно. Кръстосаната пощальонска чанта вече мина през модна реконструкция и може да се носи до хълбока с дънки, работни обувки и пуловер. Актуализираното куфарче е идеална алтернатива за работа. Изберете черен дизайн с каишка и го съчетайте със стилен костюм. Можете да изберете и опцията за шоколадово кафяво със закопчаване на катарамата, което ще предаде истинско усещане на чантата.

Поберете абсолютно всичко в чантите през рамо

Практичността е основен стил в гардероба на всеки мъж. Перфектни за лаптопа, обяда и всевъзможни потребности – всички те могат да бъдат удобно носени навсякъде с вас. Изберете tote чанта от плат или кожа за по-мъжествен външен вид. Носи се с всичко и навсякъде – от шорти и тениска на плажа до блейзър и панталони в работно време. Друг практичен избор са чантите holdall, които могат да се използват за пътувания през уикенда, за фитнес зала или дори като ръчен багаж. Могат да се носят в ръка или през рамо като и двата варианта са стилни и практични. Изберете неутрален цвят за да подхожда на всякакво облекло и потърсете изработка от силна тъкан, която да издържи всички пътувания.

мъжки аксесоари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader