Всички дрехи

Модерни и на плажа – какво да вземете с вас

Морските вълни и студената плажна бира стават все по-изкушаващи и сега е момента да зарежете всичко и да се отдадете на морски релакс и събиране на бронзов тен. Има неща, които задължително трябва да носите със себе си, за да се чувствате удобно и едновременно с това да изглеждате модерно.

Плажна кърпа

Избягайте от скучните едноцветни кърпи от детството на баба ви, като заложите на такава с преливащи цветове, а защо не и някоя с готин и закачлив надпис?

Плажна чанта

Това е аксесоар от първа необходимост, в който ще поберете всичко, което ви е нужно. Изберете качеството и заложете на голяма, но издръжлива чанта, в която ще има няколко отделения за различни вещи. Съществуват и такива, които имат отделение, заключващо се с код, за да приберете на сигурно място телефона или парите си.

Сламена шапка

С тази шапка ще оставите впечатлението, че проблемите не могат по никакъв начин да достигнат до вас. Семейството на сламените шапки ще ви държи на сянка и освен това няма да ви запотява ненужно. Ако все пак не сте фен на тази модна вълна изберете шапка, която е в светъл цвят, направена е от естествени материали и няма да ви запарва.

Бански

Разбира се, че няма как да отидете на плаж без този най-важен елемент, освен ако не си падате нудист. Поздравления за смелостта. Мъжките бански нямат голямо разнообразие. Основно са 2 вида, но затова пък можете да избирате сред многообразие на цветове. Изберете този, който е актуален за сезона. Това лято се очертава да бъде времето на ярките цветове, така че се оглеждайте за цвят, който се забелязва отдалече.

Джапанки

Тип прашка определено е кралят сред всички чехли и джапанки. Удобни са за целодневна употреба на плажа, като няма шанс да запарват крака.

Каквото и да изберете да облечете най-важното е да прекарате незабравимо времето си и даоставите проблемите далеч от вас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *