Всички дрехи

Модни съвети за мъже

Всеки има нужда от моден съвет, дори и мъжете. Средностатистическият мъж не прекарва толкова време в чудене какво да облече, колкото жените, но има модни правила, които е добре да се спазват, особено ако искате да изпъкнете като стилен джентълмен.

Първото важно нещо е винаги да носите точният размер дрехи. Повечето хора носят дрехи, които са им широки или големи, което не е правилно. Носете дрехи, които са по тялото, но не прибягвайте до другата крайност – супер впити дрехи.

Наблегнете на опростена и стилна визия. Ясно е, че искате да направите впечатление, но не прекалявайте. Съчетавайте цветовете и не носете твърде много аксесоари и часовници. Не се обличайте като рок звезда, освен ако не сте такава.

Променете ежедневният си стил облекло. Заменете скучните черни и сиви цветове с по- разчупени цветни тонове.

Обърнете внимание на горната и долната половина на облеклото. Правилото е, че трябва да се носят съразмерни дрехи. Не се препоръчва комбинацията от широк пуловер с впит панталон например. Или широки рапърски дънки с тениска по тялото.

Обърнете внимание на детайлите. Никога не ги подценявайте. Има хора, които забелязват първо точно тези дребни детайли. Говорим за шалчето, сложено във фин квадратен джоб, възела на вратовръзката или цвета на часовника.

Изберете качествени обувки. Колкото и да е необичайно, жените забелязват именно тази част от облеклото. Особено ако обувките ви са чисти и стилни, т.е. изглеждат като нови. Покажете, че сте мъж с вкус, който си купува елегантни обувки и ги поддържа в идеално състояние.

Не е задължително да следвате всички модни тенденции. По- добре е да си изградите постоянен гардероб, пълен с дрехи, които да ви стоят добре и които харесвате. Изграждането на собствена стилна визия е по- важно от всяка модна тенденция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *