Всички дрехи

Мъжка елегантност за студентският празник

8 декември наближава и вие със сигурност вече сте планували къде да се състои празничната вечер и партито след това. Сега остана да организирате и най- важната част – визията, с която да изпъкнете сред приятелите си.

За истинските джентълмени, които искат да блеснат сред тълпата със свежо и елегантно излъчване предлагаме избора на празничен костюм. Цвят в традиционно морско синьо лесно се съчетава с различни ризи и вратовръзки. Модерна алтернатива е изборът на неутрален костюм в бежов или камилов нюанс. Важни са обувките, които са магнит за вниманието на много хора и неслучайно са символ на висока класа, стига да са правилно съчетани. Най-сигурно е да заложите на черни. Кафявите могат да се носят с костюм от същия цвят, син, или светлосив. В студената вечер на празника е добре да имате топла връхна дреха. Върху стилния костюм добре ще стои вълнено палто.

По-освободените младежи имат избора да се облекат спортно-елегантно и да се откроят със собствен стил. Черна риза, съчетана с тъмен нюанс дънки и елегантни обувки ще ви предаде запомняща се разчупена визия. Или пък бъдете неустоимо впечатляващи с тениска или риза в светли тонове, панталон или дънки по избор и стилно сако. За връхна дреха изберете елегантно мъжко яке.

Да не забравяме и аксесоарите. Мъже, не е нужно да прекалявате с размера на часовника. Той в никакъв случай не е аксесоар, който трябва да „крещи“. Съветът тук е да заложите на класиката и изчистения вид.

Можете да разгледате всички мъжки спортно-елегантни сака.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader