Всички дрехи

Мъжките палта – класа и стил

Влиянието от модните тенденции е задължително, когато се стремите да направите добро впечатление и да изтъкнете добрия си вкус към обличането. Има една комбинация от дрехи, които със сигурност ще грабнат вниманието на аудиторията около вас. Това е модата на палтата и различните комбинации, с които можете да ги съчетавате.

Право палто

Обира точките сред палтата, защото издължената му кройка придава на тялото ви допълнителни визуални сантиметри и го прави да изглежда точно като Аполон – високо, стройно и атлетично.

Вталеното в кръста палто

Придава допълнителна мъжественост и стил. Изберете дължина, която е около 5 пръста над коляното, за да акцентирате върху здравото си тяло. Що се отнася до материята изберете нещо топло като вълна или кашмир. Този вид палто можете да го съчетаете с панталони в неутрални цветове. Спортно-елегантно нотка придава комбинацията с дънки. Изберете модел, който е изчистен от орнаменти и дупки, за да може да завършите изискания си стил. За да сте абсолютно убедени, че ще спечелите вниманието, направете контраст на цветовете. Ако палтото ви е с по-тъмен цвят, то нека денимът бъде по-светъл и обратното.

Обувки

Също са важна част от цялостната визия. През есенно-зимния сезон ще направите най-добър избор с кожени, стилни обувки. Те са чудесен спътник на палтата. Можете да ги носите всеки ден с различни комбинации от дрехи, а и ще пазят краката ви в дъждовните дни.

Вталеното палто с по-плътна подплата

Идеално решение за студ и стил. И ако хипотетично приемем, че жените някога са знаели какво искат, то това е строен, елегантно облечен мъж с вкус към красивото. А тези комбинации в обличането ще ви дадат именно това, към което се стремите – вниманието на дамите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader