Всички дрехи

Мъжките чанти – решение за всяка ситуация

Ако преди няколко години се смяташе, че не е мъжествено мъж да носи чанта, то в наши дни тя е незаменим аксесоар към визията на всеки мъж. Внимателно подбрана чантата е не само важен аксесоар, но и необходим помощник за събирането на всички вещи, които носите със себе си.

Куфарчето

Ако работите в офис, занимавате с частен бизнес или сте адвокат например, но винаги държите да изглеждате изисквано, то тогава този вариант е едно многофункционално решение и в него можете да сортирате всички нужни документи, включително и лаптопа. Изберете такъв, който е удобен и издръжлив на целия товар, който смятате да поместите вътре. За още повече автентичност заложете на кожено куфарче.

Чанта през рамо

Тази чанта е изключително удобно решение, особено за ежедневието, защото дава пълна свобода на ръцете ви. Можете да я намерите във всякакъв цвят, размер и големина. Отличен и спортен избор за срещи с приятели и неформални събирания.

Портфолио

Това е аналога на женската чанта тип плик. Тази чанта няма дръжка, освен това сте доста ограничени от към пространство. Можете да съберете само няколко от най-важните си документа, таблет и писалка. Изработват се от различни материали като кожа, полиестер и т.н.

Сак

Този тип чанти са подходящи, ако имате намерение да спортувате след работа или планирате кратко пътуване. Те са големи и единственото условие е да са здрави, освен това да имат и дълга дръжка, с която ще ви бъде удобно да я носите. Широки са, така че можете да поберете всички неща, които ще са ви нужни.

Все по-голяма част  от мъжете смятат чантата като нормален аксесоар и я подбират толкова старателно, колкото и облеклото. Чантата не само придава завършена визия, но е и удобен аксесоар, който трябва да притежавате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader